KONCEPT & FRANCHISE

Mexico taste!

Paco's Koncept

Paco's erbjuder hemlagad spännande mat i mysig miljö för dig med krav på smak och kvalitet. Grillrätter med Tex-mex inriktning kompletterat med pizza och sallader med mexikansk touch. Vällagad, smakrik och i vissa fall kryddstark mat med variation.

Vi har utvecklat en unik meny med egna produkter där det mesta lagas från grunden. Vi har plockat de bästa signatur rätterna så som quesadilla grill ,mexican Ceasar sallad, Mexikansk pulled pork(Carnitas), en ny vegetarisk meny och framförallt ett unikt catering koncept.

Paco's garanterar alltid smakrik mat med egna recept och egna kryddblandningar.

Varmt välkomna!

Bli en av oss!

Franchise!

Till Paco’s kommer våra gäster för att njuta av vällagad, god mat med härliga smaker av Mexico. Vi som jobbar här värdesätter högkvalitativa råvaror och förstklassig service – allt för att våra kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt. Delar du vår passion för smakrika och förstklassiga matupplevelser är du välkommen att ingå i vårt team!

 

Vi söker fler drivna restaurangentreprenörer

Som franchisetagare i Paco’s driver du ett eget företag med fullt ansvar över din verksamhet. Vi erbjuder dig en väl beprövad och genomarbetad affärsidé med ett unikt koncept. Som franchisetagare i Paco’s-gänget får du en bättre ekonomisk vinst bl.a. genom lägre inköpspriser hos leverantörerna och lägre marknadsföringskostnader utöver den styrka, de fördelar och den gemenskap som det innebär att vara med i en etablerad kedja.

Konceptet är genomtänkt och enkelt att driva, som franchisetagare slipper du många av de risker som normalt uppkommer när man startar en ny restaurang från start. Paco’s har genomarbetat material så att du som franchisetagare lätt ska kunna komma in i konceptet och starta igång din verksamhet.

 

Genomtänkt meny med en familjär känsla

Vår meny har utvecklats under lång tid och bygger på egna kryddblandningar, såser och förstklassiga råvaror som tillagas från grunden. Menyn består av cirka 10 huvudalternativ som alla härstammar från det mexikanska köket. Där samlas klassiker såsom Quesadillas, Nachos, Burritos, Fajitas och Enchiladas med favoriter som vår uppskattade Mexican Caesar sallad. Förutom Tex- Mex serveras även unika färska pizzor med mexikansk touch. Det finns naturligtvis mexikanska öl, Tequila och Margaritas som komplettering.

På Paco’s älskar vi våra yngre gäster och vi har därför utvecklat en populär barnmeny. Vi provar ständigt nya smaker och idéer samt uppdaterar vår meny så att vi kan dela med oss av våra smakupplevelser av Mexikos olika regioner.

Koncept Pacos
Vi vill att du:
  • Tycker om att möta och umgås med många och olika människor
  • Har en positiv ”Kan fixa!” inställning, även i stressiga situationer
  •  Drivs av att ge bra service och göra kunderna nöjda
  • Är utåtriktad och social
  • Är punktlig och noggrann
  • Har goda kunskaper i svenska
  • Har en ordnad ekonomi
Vad gör Paco’s unikt?

Paco’s erbjuder hemlagad spännande mat i mysig miljö för dig med krav på smak och kvalitet. Här serveras grillrätter med Tex-mex inriktning kompletterat med pizza och sallader med mexikansk touch. Vällagad, smakrik och i vissa fall kryddstark mat med variation.Vi har utvecklat en unik meny med egna produkter där det mesta lagas från grunden. Vi har plockat de bästa signatur rätterna så som quesadilla grill ,mexican Ceasar sallad, Mexikansk pulled pork(Carnitas), en ny vegetarisk meny och framförallt ett unikt catering koncept.

Läget för etablering

Lokaler med bra läge, hög kundström och en yta från 120-200 kvm är intressanta. Idealiskt är ca 200 kvm i ett gatuläge eller i ett Köpcentrum. Lokaler i tätt bostadsområde är också intressanta då vi har ett nytt koncept anpassat efter det. Konceptet anpassas efter affärsläge casual dining eller mer fastfood inriktad.

Är du intresserad?

Tveka inte att höra av dig:
info@pacos.se